Information

Dear user, the application need JavaScript support. Please enable JavaScript in your browser.

Title of the item:

Jakość koksu w zależności od dodatku do wsadu węglowego niewielkich ilości substancji organicznych

Main subject:
Morawski, Romuald Józef
Title:
Jakość koksu w zależności od dodatku do wsadu węglowego niewielkich ilości substancji organicznych
Authors:
Morawski, Romuald Józef
Co-authors:
Wasilewski, Piotr (1926- ). Promotor
Publication Year:
1970
Publisher:
Gliwice : [s.n.]
Physical description:
2, 140 s. : il. ; 30 cm + 2 dod. 5, 5 s
01. Książka
library suggestion
LDR 01465cam#a2200325#i#4500
001 0172300494476
003 GL 001
005 20230829114606.1
008 120908s1970####pl#a|||f#m||||000#0#pol#d
040 %a GL 001 %c GL 001 %e PNN
090 0 %a Prace doktorskie - stare
091 %a Rękopis
100 1 %a Morawski, Romuald Józef.
245 1 0 %a Jakość koksu w zależności od dodatku do wsadu węglowego niewielkich ilości substancji organicznych / %c Romuald Józef Morawski.
260 %a Gliwice : %b [s.n.], %c 1970.
300 %a 2, 140 s. : %b il. ; %c 30 cm + %e 2 dod. 5, 5 s.
500 %a Dys. Politechnika Śląska Gliwice, 1970.
502 %a Praca doktorska. Politechnika Śląska.
504 %a Bibliogr. s. 136-140.
530 %a Dostępny również w formie elektronicznej.
700 1 # %a Wasilewski, Piotr %d (1926- ). %e Promotor
856 4 # %u https://integro.polsl.pl/site/recorddetail/0172300494476 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
856 4 1 %u http://delibra.bg.polsl.pl/dlibra/docmetadata?id=6103 %z Dostępny z komputerów na terenie Biblioteki Politechniki Śląskiej
990 %a koks
990 %a technologia koksowania
990 %a wytrzymałościowe parametry koksu
990 %a efektywność produkcji
990 %a wsad ubity
990 %a zagęszczanie wsadu substancjami organicznymi
999 %b iza (17/11/2012) %d iza (17/11/2012) %c iza (17/11/2012 ; 100, 245, 300, 504, 990-, 990+) %c anka (23/01/2015 ; 530+, 700+, 856+) %r 1970

Shelving location:

Location:

Lending department:

Items available on-site only

Inventory number:
104 467
Location:
Cz.Ab
Call number:
R-467
Status:
Unavailable (in library use)
Condition:
stan dobry
List of possible branches and departments:
Show list
Unavailable

We use cookies to help identify your computer so we can tailor your user experience, track shopping basket contents and remember where you are in the order process