Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Bioinspired identification of cellular automata parameters

propozycja biblioteki
LDR 01538caa#a2200277#i#4500
001 0173301917074
003 GL 001
005 20240712053820.5
008 220714s2011####pl#####f#####|100#0#eng#c
035 %a xx005383506
035 %a (NUKAT)vtls005383506
040 %a GL 001/DP %b pol %e rda %c GL 001/DP
100 1 %a Brodacka, Anna. %e Autor
245 1 0 %a Bioinspired identification of cellular automata parameters / %c Anna Brodacka, Tadeusz Burczyński, Wacław Kuś.
380 %a Artykuły %2 dbn
500 %a Tytuł nagłówkowy.
504 %a Bibliografia na stronie 12.
700 1 # %a Burczyński, Tadeusz %d (1949- ). %e Autor
700 1 # %a Kuś, Wacław %c (mechanika). %e Autor
773 0 # %7 m2am %a IPM 2011 (2 ; 2011 ; Rzeszów / Sieniawa) %t ECCOMAS Thematic Conference on Inverse Problems in Mechanics of Structures and Materials IPM 2011, 27-30 April 2011, Rzeszów-Sieniawa, Poland %d Rzeszów : Oficyna Wydawnicza Politechniki Rzeszowskiej, dr. 2011 %g Strony 11-12 %z ISBN 9788371996597 %w xx002141486 %w (NUKAT)vtls002141486
856 4 # %u https://integro.polsl.pl/site/recorddetail/0173301917074 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
856 4 # %u https://omega.polsl.pl/info/article/PSL9c5e3dae78ce4454b9970970a1bf7010/ %z Baza Wiedzy PŚ
990 %a automaty komórkowe
990 %a MES (metoda elementów skończonych)
990 %a modelowanie tkanki biologicznej
999 %b Dominika (17/08/2022) %c Dominika (17/08/2022 ; 000) %c Elka (25/10/2022 ; 990+) %d Elka (25/10/2022) %c Elka (01/12/2022) %c ela (27/02/2023 ; 856+) %c prolib (15/04/2024) %r 2011

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies