Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Laboratorium z technik wytwarzania : praca zbiorowa

Tytuł:
Laboratorium z technik wytwarzania : praca zbiorowa
Współtwórcy:
Affanasowicz, Zbigniew. Red.
Politechnika Śląska im. Wincentego Pstrowskiego (Gliwice). Dział Wydawnictw. wydawca, nakładca (publisher) - osoba lub organizacja odpowiadająca za całość procesu wydawniczo-produkcyjnego
Temat:
Obróbka skrawaniem - podręczniki laboratoryjne.
Rok wydania:
1975
Wydawca:
Gliwice : Dział Wydawnictw Politechniki Śląskiej
Seria:
Skrypty Uczelniane / Politechnika Śląska im. W. Pstrowskiego ; Nr 548
Zawartość serii:
Skrypty Uczelniane - Politechnika Śląska im. Wincentego Pstrowskiego 0434-0825 Nr 548
Opis fizyczny:
141 s. : il. ; 24 cm
UKD:
621.9
DZIAŁ W CZYTELNI 01: 621.9 Obróbka skrawaniem
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02311cam#a2200397#i#4500
001 0171900128636
003 GL 001
005 20241115200113.5
008 130305s1975####pl#a###f#f###|000#0#pol#c
035 %a xx002766511
035 %a (NUKAT)vtls002766511
040 %a GL 001/FAK %c GL 001/FAK %d KR 93/MSs
080 %a 621.9
080 %a DZIAŁ W CZYTELNI 01: %x 621.9 Obróbka skrawaniem
090 0 %a Filia Katowice
091 %b Książka
245 0 0 %a Laboratorium z technik wytwarzania : %b praca zbiorowa / %c pod red. Zbigniewa Affanasowicza ; oprac. Zbigniew Affanasowicz [et al.].
260 # %a Gliwice : %b Dział Wydawnictw Politechniki Śląskiej, %c 1975.
300 %a 141 s. : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1 %a Skrypty Uczelniane / Politechnika Śląska im. W. Pstrowskiego ; %v Nr 548
504 %a Bibliogr. s. 122.
530 %a Dostępny także w formie elektronicznej.
650 # %a Obróbka skrawaniem %v podręczniki laboratoryjne.
700 1 # %a Affanasowicz, Zbigniew. %e Red.
710 2 # %a Politechnika Śląska im. Wincentego Pstrowskiego (Gliwice). %b Dział Wydawnictw. %4 pbl
830 0 %a Skrypty Uczelniane - Politechnika Śląska im. Wincentego Pstrowskiego %x 0434-0825 %v Nr 548
856 4 0 %u https://integro.polsl.pl/site/recorddetail/0171900128636 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
856 4 1 %u https://delibra.bg.polsl.pl/publication/40018 %z Dostępny z komputerów Biblioteki Politechniki Śląskiej
980 %a 621.9 %y Obróbka skrawaniem (wiórowa). Szlifowanie. Młoty i prasy. Skrawanie. Szlifowanie. Obróbka blachy. Gwintowanie. Mielenie
981 1 %a 621.9:DZIAŁ W CZYTELNI 01:621.9 Obróbka skrawaniem
990 %a techniki wytwarzania
990 %a obróbka skrawaniem
999 %c Malgorzata (27/04/2010 ; 008, 040, 090+, 440-, 490+, 830+, 990+) %d kasia (07/12/2011) %c kasia (28/02/2011 ; 650+, 990) %c kasia (07/12/2011 ; 040, 650, 650+) %c elka (07/03/2012 ; 040, 090+, 260, 490, 700-) %c agata (16/03/2012 ; 040, 080+, 980+) %c iza (04/12/2017) %c iza (04/12/2017 ; 000, 008, 040) %c prolib (15/01/2020) %c kasia (30/09/2020 ; 040, 980-, 981) %c kasia (30/09/2020 ; 040) %c prolib (21/11/2022) %c ela (11/07/2023 ; 090-, 091+, 530+, 856+) %r 1975

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
1 5851
Położenie:
Mg
Sygnatura:
S.30375
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
FRII 10059
Położenie:
FR
Sygnatura:
II 10059
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
FRII 10061
Położenie:
FR
Sygnatura:
II 10061
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
5 5680
Położenie:
Cz.O1
Sygnatura:
S.30228
Status:
Niedostępna (w opracowaniu)
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Niedostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies