Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Techniczno-ekonomiczna optymalizacja przebiegów temperaturowo-czasowych procesów chłodniczych

Hasło główne:
Gazda, Wiesław
Tytuł:
Techniczno-ekonomiczna optymalizacja przebiegów temperaturowo-czasowych procesów chłodniczych
Autorzy:
Gazda, Wiesław
Politechnika Śląska (Gliwice). Instytut Techniki Cieplnej
Współtwórcy:
Kozioł, Joachim (1943- ). Promotor
Temat:
Chłodnictwo i urządzenia chłodnicze - rozprawy akademickie.
Rok wydania:
2000
Wydawca:
Gliwice : [wydawca nieznany]
Opis fizyczny:
115 stron : ilustracje ; 30 cm + 3 dodatki [1, 5, 5 stron]
UKD:
637.5.037
621.56/.59
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02312cam|a2200457#i#4500
001 0171900153822
003 GL 001
005 20230829113146.8
008 081028s2000####pl#a|||f#m||||000#0#pol#d
035 %a IDWydania61277
040 %a GL 001 %b pol %e rda %c GL 001
080 %a 637.5.037
080 %a 621.56/.59
090 0 %a Prace doktorskie
091 %b Rękopis
100 1 %a Gazda, Wiesław. %e Autor
245 1 0 %a Techniczno-ekonomiczna optymalizacja przebiegów temperaturowo-czasowych procesów chłodniczych / %c Wiesław Gazda ; Instytut Techniki Cieplnej. Wydział Inżynierii Środowiska i Energetyki Politechniki Śląskiej.
260 %a Gliwice : %b [wydawca nieznany], %c 2000.
300 %a 115 stron : %b ilustracje ; %c 30 cm + %e 3 dodatki [1, 5, 5 stron].
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
337 %a Komputer %b c %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
500 %a Dysertacja. Politechnika Śląska Gliwice, 2000.
502 %a Praca doktorska. Politechnika Śląska.
504 %a Bibliografia na stronach 97-102
530 %a Dostępny również w formie elektronicznej.
650 # %a Chłodnictwo i urządzenia chłodnicze %v rozprawy akademickie.
700 1 # %a Kozioł, Joachim %d (1943- ). %e Promotor
710 2 # %a Politechnika Śląska (Gliwice). %b Instytut Techniki Cieplnej. %e Instytucja sprawcza
856 4 0 %u https://integro.polsl.pl/site/recorddetail/0171900153822 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
856 4 1 %u https://delibra.bg.polsl.pl/publication/2394 %z Dostępny z komputerów na terenie Biblioteki Politechniki Śląskiej
980 %a 637.5.037 %y Chłodzenie i zamrażanie mięsa. Mięso mrożone
980 %a 621.56/.59 %y Technologia chłodnictwa
981 1 %a 637.5.037:621.56/.59
990 %a technologia mrożonek
990 %a koszty eksploatacyjne
990 %a schładzanie owiewowe
990 %a komora mroźna
990 %a sprężarkowy agregat ziębniczy
999 %b ula (11/09/2001 09:55:13) %c helena (13/09/2001 13:03:50) %c Katarzyna (08/10/2013 ; 000) %c Monika (19/11/2013 ; 008, 090+, 245, 500, 504+, 700+, 990-, 990+) %d Elka (22/07/2020) %c Elka (22/07/2020 ; 040, 100, 260, 300, 336+, 337+, 338+, 500, 504, 530+, 650+, 710+, 856+) %r 2000 %c prolib (01/09/2020 ; 700)

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
104 3448
Położenie:
Cz.Ab
Sygnatura:
R-3448
Status:
Dostępna (na miejscu)
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Niedostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies