Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania własności spiekanych łożysk porowatych z proszków żelaza

Hasło główne:
Cegielski, Wacław
Tytuł:
Badania własności spiekanych łożysk porowatych z proszków żelaza
Autorzy:
Cegielski, Wacław
Opis fizyczny:
110 s., [97] k. tabl. : il. ; 30 cm + 2 dod. 5, 4 s
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01122cam#a2200265#i#4500
001 0172300456206
003 GL 001
005 20230829114452.4
008 120707s1957####pl#a|||f#|||||000#0#pol#d
040 %a GL 001 %c GL 001
090 0 %a Prace doktorskie - stare
091 %a Rękopis
100 1 %a Cegielski, Wacław.
245 1 0 %a Badania własności spiekanych łożysk porowatych z proszków żelaza / %c Wacław Cegielski.
300 %a 110 s., [97] k. tabl. : %b il. ; %c 30 cm + %e 2 dod. 5, 4 s.
500 %a Dys. Politechnika Śląska Gliwice, 1958.
502 %a Praca doktorska. Politechnika Śląska.
504 %a Bibliogr. s. 108-110.
856 4 # %u https://integro.polsl.pl/site/recorddetail/0172300456206 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990 %a łożyska porowate
990 %a proszki żelazne
990 %a spieki żelazne
990 %a spiekanie
990 %a prasowanie
999 %b ola (07/07/2012) %c ola (07/07/2012 ; 000, 040, 245+, 300+, 502+, 504+) %c ola (07/07/2012 ; 040) %c ola (11/07/2012 ; 040, 990+) %d ola (11/07/2012) %c ola (11/07/2012 ; 040) %c iza (24/07/2012 ; 008, 040, 300, 500+) %r 1957

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
11 14752
Położenie:
Cz.Ab
Sygnatura:
12421/1
Status:
Dostępna (na miejscu)
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Niedostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies