Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania mechanizmu reakcji α, β-nienasyconych ketonów z hydroksyloaminą

Hasło główne:
Suwiński, Jerzy (1939-2017)
Tytuł:
Badania mechanizmu reakcji α, β-nienasyconych ketonów z hydroksyloaminą
Autorzy:
Suwiński, Jerzy (1939-2017)
Troszkiewicz, Czesława (1902-1985)
Szukaj w:
Zeszyty Naukowe, Chemia Kraków : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1955- Z. 50 (1970) = Nr 266, s. 81-82
Praca. Artykuł
propozycja biblioteki
LDR 01211caa#a2200217#i#4500
001 0172600967982
003 GL 001
005 20230829115504.8
008 160602s1970####pl#####f#####|000#0#pol#c
035 %a xx003718286
035 %a (NUKAT)vtls003718286
040 %a GL 001/TG %c GL 001/TG %d GL 001/IFW
100 1 %a Suwiński, Jerzy %d (1939-2017).
245 1 0 %a Badania mechanizmu reakcji α, β-nienasyconych ketonów z hydroksyloaminą / %c Jerzy Suwiński, Czesława Troszkiewicz.
500 %a Tyt. nagł.
504 %a Bibliogr. s. 82.
700 1 # %a Troszkiewicz, Czesława %d (1902-1985).
773 0 # %7 nnas %t Zeszyty Naukowe, Chemia %d Kraków : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1955- %k Zeszyty Naukowe - Politechnika Śląska %g Z. 50 (1970) = Nr 266, s. 81-82 %x 0372-9494 %w cc95204361 %w (NUKAT)vtls000019224
856 4 # %u https://integro.polsl.pl/site/recorddetail/0172600967982 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
856 4 1 %u http://delibra.bg.polsl.pl/dlibra/docmetadata?id=32649 %z Biblioteka Cyfrowa Politechniki Śląskiej
999 %b Tgiz (06/11/2015) %c Tgiz (06/11/2015 ; 000, 245) %c Tgiz (21/12/2015 ; 856+) %c iza (07/06/2016) %c iza (07/06/2016 ; 000, 040, 773-) %c Tgiz (18/10/2016 ; 773) %c prolib (09/08/2017) %r 1970

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies