Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

O wpływie środowisk korozyjnych na przyczepność krzemianowych zapraw kwasoodpornych

Hasło główne:
Pawlikowski, Stefan (1899-1980)
Tytuł:
O wpływie środowisk korozyjnych na przyczepność krzemianowych zapraw kwasoodpornych
Autorzy:
Pawlikowski, Stefan (1899-1980)
Pollo, Iwo (1927-2005)
Starczewski, Marian (1924-1988)
Szukaj w:
Zeszyty Naukowe, Chemia Kraków : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1955- Z. 50 (1970) = Nr 266, s. 241-243
Praca. Artykuł
propozycja biblioteki
LDR 01201caa#a2200229#i#4500
001 0172600974096
003 GL 001
005 20230829115513.7
008 160420s1970####pl#####f#####|000#0#pol#c
035 %a xx003681915
035 %a (NUKAT)vtls003681915
040 %a GL 001/AD %c GL 001/AD %d GL 001/AD %e PNN
100 1 %a Pawlikowski, Stefan %d (1899-1980).
245 1 0 %a O wpływie środowisk korozyjnych na przyczepność krzemianowych zapraw kwasoodpornych / %c Stefan Pawlikowski, Iwo Pollo, Marian Starczewski.
500 %a Tyt. nagł.
530 %a Dostępny również w formie elektronicznej.
700 1 %a Pollo, Iwo %d (1927-2005).
700 1 %a Starczewski, Marian %d (1924-1988).
773 0 # %7 nnas %t Zeszyty Naukowe, Chemia %d Kraków : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1955- %g Z. 50 (1970) = Nr 266, s. 241-243 %x 0372-9494 %w cc95204361 %w (NUKAT)vtls000019224
856 4 # %u https://integro.polsl.pl/site/recorddetail/0172600974096 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
856 4 1 %u http://delibra.bg.polsl.pl/dlibra/docmetadata?id=32980 %z Biblioteka Cyfrowa Politechniki Śląskiej
999 %b Tgiz (24/11/2015) %c Tgiz (11/01/2016 ; 000, 856+) %c Ady (25/04/2016) %c Ady (25/04/2016 ; 000, 040, 530+, 773-) %r 1970

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies