Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania własności koksowniczych poszczególnych frakcji ziarnowych węgla

Hasło główne:
Wasilewski, Piotr (1926- )
Tytuł:
Badania własności koksowniczych poszczególnych frakcji ziarnowych węgla
Autorzy:
Wasilewski, Piotr (1926- )
Kobel-Najzarek, Ewa (1940-2008)
Szukaj w:
Zeszyty Naukowe. Chemia Kraków : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1955- Z. 50 (1970) = Nr 266, s. 330-331
Praca. Artykuł
propozycja biblioteki
LDR 01227caa#a2200217#i#4500
001 0172600974784
003 GL 001
005 20230904200309.9
008 160420s1970####pl#####f#####|000#0#pol#c
035 %a xx003681876
035 %a (NUKAT)vtls003681876
040 %a GL 001/AD %c GL 001/AD %d GL 001/AK
100 1 %a Wasilewski, Piotr %d (1926- ).
245 1 0 %a Badania własności koksowniczych poszczególnych frakcji ziarnowych węgla / %c Piotr Wasilewski, Ewa Kobel-Najzarek.
500 %a Tyt. nagł.
530 %a Dostępny również w formie elektronicznej.
700 1 # %a Kobel-Najzarek, Ewa %d (1940-2008).
773 0 # %7 nnas %t Zeszyty Naukowe. Chemia %d Kraków : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1955- %g Z. 50 (1970) = Nr 266, s. 330-331 %x 0372-9494 %w cc95204361
856 4 # %u https://integro.polsl.pl/site/recorddetail/0172600974784 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
856 4 1 %u http://delibra.bg.polsl.pl/dlibra/docmetadata?id=33007 %z Biblioteka Cyfrowa Politechniki Śląskiej
999 %b Tgiz (26/11/2015) %c Tgiz (26/11/2015 ; 000, 773) %c Tgiz (12/01/2016 ; 856+) %c Aka (25/04/2016) %c Aka (25/04/2016 ; 000, 040, 530+, 773, 773-) %c Tgiz (18/10/2016 ; 773) %c prolib (05/10/2017) %c prolib (04/09/2023 ; 700) %c prolib (04/09/2023) %r 1970

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies