Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wzbogacanie drobnych ziarn węglowych w hydrocyklonach

Hasło główne:
Błaszczyński, Stanisław
Tytuł:
Wzbogacanie drobnych ziarn węglowych w hydrocyklonach
Autorzy:
Błaszczyński, Stanisław
Olas, Aleksander
Świerkot-Kopała, Anna
Szukaj w:
Zeszyty Naukowe, Górnictwo Kraków : PWN, 1956- Z. 88 (1979) = Nr 571, s. 41-49
Praca. Artykuł
propozycja biblioteki
LDR 01315caa#a2200265#i#4500
001 0172700991606
003 GL 001
005 20230829115550.7
008 160802s1979####pl#####f#####|000#0#pol#c
035 %a xx003766704
035 %a (NUKAT)vtls003766704
040 %a GL 001/AK %c GL 001/AK %d GL 001/AK %e PNN
041 0 # %a pol %b rus %b eng
100 1 %a Błaszczyński, Stanisław.
245 1 0 %a Wzbogacanie drobnych ziarn węglowych w hydrocyklonach / %c Stanisław Błaszczyński, Aleksander Olas, Anna Świerkot-Kopała.
500 %a Tyt. nagł.
504 %a Bibliogr. s. 48-49.
530 %a Dostępny również w formie elektronicznej.
546 %a Streszcz. ros., ang.
700 1 %a Olas, Aleksander.
700 1 %a Świerkot-Kopała, Anna.
773 0 # %7 nnas %t Zeszyty Naukowe, Górnictwo %d Kraków : PWN, 1956- %k Zeszyty Naukowe - Politechnika Śląska %g Z. 88 (1979) = Nr 571, s. 41-49 %x 0372-9508 %w dd95317506 %w (NUKAT)vtls000032025
856 4 # %u https://integro.polsl.pl/site/recorddetail/0172700991606 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
856 4 1 %u http://delibra.bg.polsl.pl/dlibra/docmetadata?id=34310 %z Biblioteka Cyfrowa Politechniki Śląskiej
999 %b Aka (03/02/2016) %c Aka (16/02/2016 ; 000, 856+) %c Aka (24/02/2016 ; 700, 700+) %c Aka (04/08/2016) %c Aka (04/08/2016 ; 000, 040, 530+, 773, 773-) %r 1979

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies