Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Comments on the command "CONVERT" of the program CC and related notices

Hasło główne:
Gessing, Ryszard (1935- )
Tytuł:
Comments on the command "CONVERT" of the program CC and related notices
Autorzy:
Gessing, Ryszard (1935- )
Szukaj w:
Zeszyty Naukowe, Automatyka Gliwice : Politechnika Śląska, 1961- Z. 120 (1996) = Nr 1340, s. 141-150
Praca. Artykuł
propozycja biblioteki
LDR 01242caa#a2200253#i#4500
001 0172801136430
003 GL 001
005 20240308085834.1
008 170609s1996####pl#####f#####|000#0#eng#c
035 %a xx004039080
035 %a (NUKAT)vtls004039080
040 %a GL 001/WU %c GL 001/WU %d GL 001/WU
041 0 # %a eng %b pol
100 1 %a Gessing, Ryszard %d (1935- ).
245 1 0 %a Comments on the command "CONVERT" of the program CC and related notices / %c Ryszard Gessing.
246 1 3 %a Uwagi o rozkazie "CONVERT" programu CC i pojęcia z tym związane
500 %a Tyt. nagł.
504 %a Bibliogr. s. 150.
530 %a Dostępny również w formie elektronicznej.
546 %a Streszcz. pol.
773 0 # %7 nnas %t Zeszyty Naukowe, Automatyka %d Gliwice : Politechnika Śląska, 1961- %k Zeszyty Naukowe - Politechnika Śląska %g Z. 120 (1996) = Nr 1340, s. 141-150 %x 0434-0760 %w dd95319004 %w (NUKAT)vtls000026925
856 4 # %u https://integro.polsl.pl/site/recorddetail/0172801136430 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
856 4 1 %u http://delibra.bg.polsl.pl/dlibra/docmetadata?id=42043 %z Biblioteka Cyfrowa Politechniki Śląskiej
999 %b Wala (21/06/2017) %c Wala (21/06/2017 ; 000, 040, 530+, 856+) %c Elka (08/03/2024 ; 040, 856-) %r 1996

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies