Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ dodatku węgla aktywnego do procesu osadu czynnego

Hasło główne:
Suschka, Jan
Tytuł:
Wpływ dodatku węgla aktywnego do procesu osadu czynnego
Autorzy:
Suschka, Jan
Pusz, Irena
Szukaj w:
Zeszyty Naukowe. Inżynieria Sanitarna Gliwice : Zakład Produkcji Pomocy Naukowych Politechniki Śląskiej w Gliwicach, 1960-1983 Z. 19 (1976) = Nr 443, strony 19-32
Praca. Artykuł
propozycja biblioteki
LDR 01244caa#a2200253#i#4500
001 0173001383505
003 GL 001
005 20230829120327.4
008 190409s1976####pl#####f#####|000#0#pol#c
035 %a xx004587915
035 %a (NUKAT)vtls004587915
040 %a GL 001/AD %b pol %e rda %c GL 001/AD %d GL 001/AD
041 0 # %a pol %b eng %b rus
100 1 %a Suschka, Jan. %e Autor
245 1 0 %a Wpływ dodatku węgla aktywnego do procesu osadu czynnego / %c Jan Suschka, Irena Pusz.
500 %a Tytuł nagłówkowy.
504 %a Bibliografia na stronie 31.
530 %a Dostępny również w formie elektronicznej.
546 %a Streszczenie angielskie, rosyjskie.
700 1 # %a Pusz, Irena. %e Autor
773 0 # %7 nnas %t Zeszyty Naukowe. Inżynieria Sanitarna %d Gliwice : Zakład Produkcji Pomocy Naukowych Politechniki Śląskiej w Gliwicach, 1960-1983 %k Zeszyty Naukowe - Politechnika Śląska %g Z. 19 (1976) = Nr 443, strony 19-32 %x 0072-4696 %w gg2000602190
856 4 # %u https://integro.polsl.pl/site/recorddetail/0173001383505 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
856 4 1 %u http://delibra.bg.polsl.pl/dlibra/docmetadata?id=52483 %z Biblioteka Cyfrowa Politechniki Śląskiej
999 %b Ady (11/04/2019) %c Ady (11/04/2019 ; 000, 530+, 856+) %r 1976

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies