Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ czynników ergonomicznych i workflow na efektywność procesów produkcyjnych w przedsiębiorstwach branży spożywczej

Hasło główne:
Kabiesz, Patrycja
Tytuł:
Wpływ czynników ergonomicznych i workflow na efektywność procesów produkcyjnych w przedsiębiorstwach branży spożywczej
Autorzy:
Kabiesz, Patrycja
Politechnika Śląska (Gliwice). Wydział Organizacji i Zarządzania
Współtwórcy:
Bartnicka, Joanna. Promotor
Temat:
Ergonomia - rozprawy akademickie.
Przepływ pracy - rozprawy akademickie.
Procesy produkcyjne - rozprawy akademickie.
Skuteczność organizacyjna - rozprawy akademickie.
Przemysł rolno-spożywczy - rozprawy akademickie.
Rok wydania:
2022
Wydawca:
Zabrze : [wydawca nieznany]
Opis fizyczny:
206 kart : ilustracje kolorowe ; 29 cm + 3 recenzje (6, 10, [13] stron) ; 1 dysk optyczny (DC-ROM)
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02364cam#a2200457#i#4500
001 0173301902737
003 GL 001
005 20230829120811.1
008 220711s2022####pl#a|||f#|||||000#0#pol#d
040 %a GL 001 %b pol %e rda %c GL 001
091 %b Rękopis + 1 CD
100 1 %a Kabiesz, Patrycja. %e Autor
245 1 0 %a Wpływ czynników ergonomicznych i workflow na efektywność procesów produkcyjnych w przedsiębiorstwach branży spożywczej / %c Patrycja Kabiesz ; Politechnika Śląska Wydział Organizacji i Zarządzania.
260 # %a Zabrze : %b [wydawca nieznany], %c 2022.
300 %a 206 kart : %b ilustracje kolorowe ; %c 29 cm + %e 3 recenzje (6, 10, [13] stron) ; 1 dysk optyczny (DC-ROM).
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
337 %a Komputer %b c %2 rdamedia
338 %a dysk komputerowy %b cd %2 rdacarrier
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
500 %a Dysertacja. Politechnika Śląska Gliwice, 2022.
500 %a Płyta CD zawiera pełny tekst pracy doktorskiej.
502 %a Praca doktorska. Politechnika Śląska.
504 %a Bibliografia na kartach 166-180.
530 %a Dostępny również w formie elektronicznej.
546 %a Streszczenie w języku angielskim (opis bibliograficzny).
650 # %a Ergonomia %v rozprawy akademickie.
650 # %a Przepływ pracy %v rozprawy akademickie.
650 # %a Procesy produkcyjne %v rozprawy akademickie.
650 # %a Skuteczność organizacyjna %v rozprawy akademickie.
650 # %a Przemysł rolno-spożywczy %v rozprawy akademickie.
700 1 # %a Bartnicka, Joanna. %e Promotor
710 2 # %a Politechnika Śląska (Gliwice). %b Wydział Organizacji i Zarządzania. %e Instytucja sprawcza
856 4 # %u https://integro.polsl.pl/site/recorddetail/0173301902737 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
856 4 1 %u https://delibra.bg.polsl.pl/publication/83351 %z Dostępny w sieci Politechniki Śląskiej
990 %a ergonomia
990 %a workflow
990 %a efektywność procesów pracy
990 %a procesy produkcyjne
990 %a przedsiębiorstwa branży spożywczej
999 %b apietrowska (11/07/2022) %c Elka (21/07/2022 ; 000, 008, 040, 100+, 245, 300, 336+, 337+, 338+, 500+, 502+, 504+, 530+, 546+, 700+, 710+, 856+) %c kasia (25/07/2022 ; 650+, 990+) %d kasia (25/07/2022) %c Dominika (25/07/2022) %r 2022

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
104 5824
Położenie:
Cz.Ab
Sygnatura:
R-5824+CD
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies