LDR |
|
|
02364cam#a2200457#i#4500 |
001 |
|
|
0173301902737 |
003 |
|
|
GL 001 |
005 |
|
|
20230829120811.1 |
008 |
|
|
220711s2022####pl#a|||f#|||||000#0#pol#d |
040 |
|
|
%a GL 001 %b pol %e rda %c GL 001 |
091 |
|
|
%b Rękopis + 1 CD |
100 |
1 |
|
%a Kabiesz, Patrycja. %e Autor |
245 |
1 |
0 |
%a Wpływ czynników ergonomicznych i workflow na efektywność procesów produkcyjnych w przedsiębiorstwach branży spożywczej / %c Patrycja Kabiesz ; Politechnika Śląska Wydział Organizacji i Zarządzania. |
260 |
# |
|
%a Zabrze : %b [wydawca nieznany], %c 2022. |
300 |
|
|
%a 206 kart : %b ilustracje kolorowe ; %c 29 cm + %e 3 recenzje (6, 10, [13] stron) ; 1 dysk optyczny (DC-ROM). |
336 |
|
|
%a Tekst %b txt %2 rdacontent |
337 |
|
|
%a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia |
337 |
|
|
%a Komputer %b c %2 rdamedia |
338 |
|
|
%a dysk komputerowy %b cd %2 rdacarrier |
338 |
|
|
%a Wolumin %b nc %2 rdacarrier |
500 |
|
|
%a Dysertacja. Politechnika Śląska Gliwice, 2022. |
500 |
|
|
%a Płyta CD zawiera pełny tekst pracy doktorskiej. |
502 |
|
|
%a Praca doktorska. Politechnika Śląska. |
504 |
|
|
%a Bibliografia na kartach 166-180. |
530 |
|
|
%a Dostępny również w formie elektronicznej. |
546 |
|
|
%a Streszczenie w języku angielskim (opis bibliograficzny). |
650 |
|
# |
%a Ergonomia %v rozprawy akademickie. |
650 |
|
# |
%a Przepływ pracy %v rozprawy akademickie. |
650 |
|
# |
%a Procesy produkcyjne %v rozprawy akademickie. |
650 |
|
# |
%a Skuteczność organizacyjna %v rozprawy akademickie. |
650 |
|
# |
%a Przemysł rolno-spożywczy %v rozprawy akademickie. |
700 |
1 |
# |
%a Bartnicka, Joanna. %e Promotor |
710 |
2 |
# |
%a Politechnika Śląska (Gliwice). %b Wydział Organizacji i Zarządzania. %e Instytucja sprawcza |
856 |
4 |
# |
%u https://integro.polsl.pl/site/recorddetail/0173301902737 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC |
856 |
4 |
1 |
%u https://delibra.bg.polsl.pl/publication/83351 %z Dostępny w sieci Politechniki Śląskiej |
990 |
|
|
%a ergonomia |
990 |
|
|
%a workflow |
990 |
|
|
%a efektywność procesów pracy |
990 |
|
|
%a procesy produkcyjne |
990 |
|
|
%a przedsiębiorstwa branży spożywczej |
999 |
|
|
%b apietrowska (11/07/2022) %c Elka (21/07/2022 ; 000, 008, 040, 100+, 245, 300, 336+, 337+, 338+, 500+, 502+, 504+, 530+, 546+, 700+, 710+, 856+) %c kasia (25/07/2022 ; 650+, 990+) %d kasia (25/07/2022) %c Dominika (25/07/2022) %r 2022 |