Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Numerical analysis of conjugate heat and mass transfer phenomena in food freezing using hydrofluidisation impingement method

Hasło główne:
Stebel, Michał (1993- )
Tytuł:
Numerical analysis of conjugate heat and mass transfer phenomena in food freezing using hydrofluidisation impingement method
Autorzy:
Stebel, Michał (1993- )
Politechnika Śląska (Gliwice)
Współtwórcy:
Smołka, Jacek. Promotor
Palacz, Michał. Promotor
Eikevik, Trygve M. (1955- ). Promotor
Temat:
Żywność mrożona - rozprawy akademickie.
Termokinetyka - rozprawy akademickie.
Przenoszenie masy - rozprawy akademickie.
Fluidyzacja - rozprawy akademickie.
Analiza numeryczna - zastosowania przemysłowe - rozprawy akademickie.
Komputerowa dynamika płynów - zastosowania przemysłowe - rozprawy akademickie.
Rok wydania:
2022
Wydawca:
Gliwice : [wydawca nieznany]
Opis fizyczny:
115 stron : ilustracje kolorowe ; 24 cm + 3 recenzje ([4] karty, [3], 5 stron) ; 1 dysk optyczny (CD-ROM)
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02677cam#a2200529#i#4500
001 0173301924586
003 GL 001
005 20231024111510.5
008 220912s2022####pl#a|||f#|||||000#0#eng#d
040 %a GL 001 %b pol %e rda %c GL 001
041 0 # %a pol %b eng
091 %b Rękopis + 1 CD
100 1 %a Stebel, Michał %d (1993- ). %e Autor
245 1 0 %a Numerical analysis of conjugate heat and mass transfer phenomena in food freezing using hydrofluidisation impingement method / %c Michal Stebel ; Silesian University of Technology.
260 # %a Gliwice : %b [wydawca nieznany], %c 2022.
300 %a 115 stron : %b ilustracje kolorowe ; %c 24 cm + %e 3 recenzje ([4] karty, [3], 5 stron) ; 1 dysk optyczny (CD-ROM).
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
337 %a Komputer %b c %2 rdamedia
338 %a dysk komputerowy %b cd %2 rdacarrier
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
500 %a Dysertacja. Politechnika Śląska Gliwice, 2022.
500 %a Płyta CD zawiera pełny tekst pracy doktorskiej.
502 %a Praca doktorska. Politechnika Śląska.
504 %a Bibliografia na stronach 45-48.
530 %a Dostępny również w formie elektronicznej.
546 %a Streszczenie w języku polskim.
650 # %a Żywność mrożona %v rozprawy akademickie.
650 # %a Termokinetyka %v rozprawy akademickie.
650 # %a Przenoszenie masy %v rozprawy akademickie.
650 # %a Fluidyzacja %v rozprawy akademickie.
650 # %a Analiza numeryczna %x zastosowania przemysłowe %v rozprawy akademickie.
650 # %a Komputerowa dynamika płynów %x zastosowania przemysłowe %v rozprawy akademickie.
700 1 # %a Smołka, Jacek. %e Promotor
700 1 # %a Palacz, Michał. %e Promotor
700 1 # %a Eikevik, Trygve M. %d (1955- ). %e Promotor
710 2 # %a Politechnika Śląska (Gliwice). %e Instytucja sprawcza
856 4 # %u https://integro.polsl.pl/site/recorddetail/0173301924586 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
856 4 1 %u https://delibra.bg.polsl.pl/publication/83906 %z Biblioteka Cyfrowa Politechniki Śląskiej
990 %a zamrażanie
990 %a transport ciepła
990 %a transport masy
990 %a hydrofluidyzacja uderzeniowa
990 %a analiza numeryczna
990 %a CFD (komputerowa dynamika płynów)
990 %a żywność mrożona
999 %b apietrowska (12/09/2022) %c apietrowska (12/09/2022 ; 000, 300+) %c Elka (19/09/2022 ; 008, 040, 041+, 245, 300, 336+, 337+, 338+, 500+, 502+, 504+, 530+, 546+, 700+, 710+, 856+) %c Elka (21/09/2022 ; 100+) %c kasia (26/09/2022 ; 650+, 990+) %d kasia (24/10/2023) %c Dominika (27/09/2022) %c kasia (24/10/2023 ; 990, 990+) %r 2022

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
104 5831
Położenie:
Cz.Ab
Sygnatura:
R-5831+CD
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies